Patru podcasteri intra intr-un studio

Acesta este un episod special si unul cum nu am mai realizat pana acum. Am reusit sa ne adunam, patru podcasteri cu vechime in Romania si sa discutam despre podcasting, cu ocazia Zilei Internationale a Podcastului.

Ne bucurăm tare mult că am reușit să ne adunăm, în formulă completă, patru podcasteri cu vechime într-ale producției de conținut audio, în România.

Scopul acestui episod, ceva mai aparte, a fost acela de a crește și mai mult awareness-ul pe ceea ce înseamnă podcast, adică acel conținut audio, pre-înreigstrat și pre-procesat, disponibil pentru ascultare asincronă, de pe o miriadă de dispozitive.

La invitația lui Răzvan, adresată către 3 prieteni podcasteri, Mădălina Vasiu, de la podcast-ul "Thinking Made Visible", Florin Roșoga, de la podcast-ul "Florin Roșoga Podcast" (fostul "Antreprenori care Inspiră") și Adrian Boioglu, co-host-ul meu de la micON și deținătorul singurei rețele de podcasturi din România, CityPodcast, ne-am așezat în fața microfoanelor, pentru a trata acest subiect drag nouă. Adrian a primit și rolul de moderator și nu putem să nu apreciem acest lucru, căci a făcut o treabă admirabilă!

Deși gluma începea cu "Patru podcasteri intră într-un studio...", discuția a fost foarte serioasă și concentrată pe ceea ce înseamnă un podcast, de ce producem un podcast românesc, ce echipamente utilizăm, unde găzduim podcasturile, cum investim în podcasturile noastre, ce piedici am întâmpinat, cum le monetizăm și unde dorim să ajungem, fiecare cu podcastul sau podcasturile sale.

Link-uri și resurse: